Som turist er der overhovedet ingen grund til at forsøge sig med privatbil i Berlins centrum, det er langt lettere at komme rundt med offentlige transportmidler. Med Berlin WelcomeCard bliver det endda meget billigt – spar penge!

Kortet er ikke bare et rejsekort, der for en engangsudgift lader dig kører så meget du har lyst til i løbet af den periode det gælder. Det giver også væsentlig rabat ved mere 200 steder.

Spar penge i Berlin med WelcomeCard
Spar penge i Berlin med WelcomeCard

Du kan vælge at få et WelcomeCard der gælder i 48 timer, 72 timer eller 5 hele dage – og du kan vælge om det kun skal gælde selve Berlin eller om Potsdam også skal være med.

Kortet kan købes flere steder i Berlin på hoteller, turistbureauer og lignende, eller du kan spare dig selv besværet og købe det online allerede inden du tage hjemmefra. Det er nemt nok at gå på deres onlineshop og købe, men vær lidt opmærksom for der er mange valgmuligheder.

Du får mellem 25% og 50% rabat på bestemte ydelser på museer, cafeer, restauranter, tours og meget mere.

Derudover får man også en lille lommeguide for turister med masser af lokalviden og aktuelle forslag til aktiviteter, et oversigtkort over Berlin og Potsdam, samt et kort over de offentlige transportmidler i samme område.

Priserne svinger fra 17€ til 35€ (maj 2012) pr person.

Similar Posts