Midt i et af Berlins mest attraktive kvarterer, på hjørnet af “Unter den Linden” (muligvis Berlins smukkeste boulevard) og “Friedrichstrasse” (et af de største shopping- og kulturcentre i byen) har Volkswagen valgt at placere deres koncernrepræsentant i hjemlandets hovedstad.

Børn såvel som voksne tiltrækkes til museet for at se på det store udvalg af simple biler fra Skoda og Seat, luksuriøse Bentley’er og specialbiler som den fantastiske Bugatti. Derudover er der også et stort udvalg af folkevogns-klassikere.

Det er en ret stor bygning inddelt i små afsnit. De viser eksempelvis fordelene ved den nye Scirocco-model, et nyt, hemmeligt, overdækket projekt der kun lige antyder Bentley’ens former, Skoda-logoets historie siden 1895 eller den respektindgydende Bugatti Veyron.

VW-Forummet indeholder også områder med informationer om sikkerhed og miljøbeskyttelse, og andre med lærerige multimediespil og udstillinger.

Desværre er der kun begrænset offentlig interesse for museet. Restauranten der tidligere lå i bygningen måtte flytte ud af bygningen på grund af manglende efterspørgsel.

Volkswagen Automobil Forum kan findes på adressen: Unter den Linden 21

Friedrichstrasse

Similar Posts